Bobestyrer i Tønsberg anmeldt til Økokrim

0

Nylig kom Tønsberg Tingrett til at bostyrer og advokat Dag Røed har begått uheldige formelle feil i bobehandlingen av boene Ross Assurance AS og Eikeveien 10 AS.

Dette har vært en lang kamp mot overmakten. Jeg er veldig glad for at Tingretten og dommer Siw Morrow har kommet frem til samme konklusjon som vi har fremlagt hele tiden, sier Kennet Rossavik.

Nå er også advokat Dag Røed anmeldt til Økokrim for grov uforstand i tjenesten etter straffelovens § 325 og falsk forklaring/bedrageri etter straffelovens § 271 og § 166.

Dag Røed selv har hele tiden avvist alle anklagene fra Kennet Rossavik og hans advokat.

-Vi har gjort alt riktig, hele tiden, uttalte Røed til Tønsberg Blad tidligere i år.

Nå viser det seg at Tønsberg Tingrett ikke er enig i den uttalelsen til advokat Dag Røed. Bobehandlingen er nå i en avsluttende fase, og Agder Lagmannsrett behandler nå en anke over Tønsberg Tingretts dom av 27. juni 2014, i sivil sak anlagt av Kennet Rossavik med boene v/bostyrer Dag Røed som saksøkt.

Audun Lillestølen 1 (2)

Advokat Audun Lillestølen

-Vi avventer spent den videre behandlingen i lagmannsretten. Mitt inntrykk av bobehandlingen er at Rossavik sin rettssikkerhet ikke har blitt ivaretatt i forbindelse med konkursen. At hans opplevelse av dette er å kjempe mot overmakten er lett å forstå, sier advokat Audun Lillestølen som representerer Kennet Rossavik.

-Min tiltro til retten ekstremt svekket. Jeg har sett og fått bevist gang etter gang at flere dommere fullstendig ser bort fra Norges lover og ignorerer etikk og spilleregler for dommere.  Det er tydelig å se at dommere og advokater i flere tilfeller har et nært forhold til hverandre som setter dem i vanskelige habilitetsituasjoner. I påvente av dommen fra Agder Lagmannsrett har vi valgt å anmelde bostyrer og advokat Dag Røed til Økokrim, avslutter Rossavik.

Share.

About Author

NewsUp er en ny nettavis og nyhetsaggregator for hendelser der nyheter og artikler styres av leserne. NewsUp får også tips om saker som burde belyses, som vi selv lager artikler om og legge ut.