Nokas satser innen skadedyrkontroll

0

Selskapet Nokas Skadedyrkontroll er etablert og Nokas blir med på eiersiden. Det nye selskapet har blitt til gjennom en fusjon mellom Aktiv Nord og Tønsberg Skadedyrkontroll. Selskapet vil tilby tjenester innen skadedyrkontroll, matvaresikkerhet, fukt og innemiljø.

Nokas er et ledende sikkerhetskonsern med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet ble etablert i 1987 og forventer i 2015 en omsetning på nærmere NOK 4,5 milliarder. Nokas konsernet har ca. 7500 medarbeidere fordelt på tre divisjoner: Cash Handling, Security og Systems. Selskapet leverer sikkerhets- og kontanthåndteringsløsninger til kunder i hele Norden. Som totalleverandør leveranser de tjenester innen vakttjenester, tekniske sikkerhetsløsninger, industri- og sikkerhetsberedskap til verdi- og kontanthåndtering.

– Gjennom Nokas Skadedyrkontroll skal vi bygge et landsdekkende selskap som sikrer gamle og nye kunder sine verdier gjennom forebygging, overvåking, kontroll og bekjempelse av skadedyr. Selskapet skal utvikle miljøriktige og innovative alternativer innenfor skadedyrkontroll, noe vi ser på som et viktig tilskudd for Nokas som et ledende sikkerhetskonsern, sier konserndirektør i Nokas, Bjørge Fredheim.

Et av de inn fusjonerte selskapene, Tønsberg Skadedyrkontroll ble etablert i 2001. De leverer i dag tjenester i Vestfold, Buskerud og Telemark, har 6 ansatte og er ansett som et av landets fremste innen maur og maurskader. I tillegg til ordinær skadedyrkontroll og bekjempelse har selskapet spesialkompetanse innen fukt og innemiljø. Tidligere i år ble driften i Buskerud Skadedyrkontroll overtatt av Tønsberg Skadedyrkontroll.

NOKAS-Kenneth-Ervik

Kenneth Ervik

– Vi ser frem til å utvikle og drifte det nye selskapet sammen med Nokas konsernet.  Dette gir oss nye og større muligheter til å utvikle selskapet og tjenester videre, ikke minst også geografisk.  Både administrativt og operativt ser vi store muligheter med et så profesjonelt konsern som Nokas, sier Kenneth Ervik i Tønsberg Skadedyrkontroll.

Og det er autorisert skadedyrbekjemper og NTF-sertifisert takstmann, Kenneth Ervik som blir daglig leder i det nye skadedyrselskapet i Nokas konsernet.

Fusjoneringens siste selskap er Nord Norges største lokal eide skadedyrselskap, Aktiv Nord. Selskapet ble etablert 1999, har 7 ansatte og leverer tjenester innen skadedyrkontroll, bekjempelse, forebygging og matvaretrygghet. Aktiv Nord er sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift og er i tillegg kåret som Tromsø sin grønneste bedrift.

_DSC0009 (2)

Geir Jæger

– Vår visjon om «å trygge helse og verdier ved hjelp av mennesker og teknologi, vil også få en større betydning i fremtiden med de vekststrategier som Nokas har. Med Nokas på eiersiden gir dette oss en unik mulighet til å posisjonere selskapet nasjonalt og tilby lokale løsninger i alle deler av landet. Nokas Skadedyrkontroll vil kunne tilby våre kunder tilstedeværelse hele døgnet med dyktige teknikere, samt nye overvåknings- og fellessystemer tilkoblet Nokas sentralen, uttaler Geir Jæger, daglig leder i Aktiv Nord.

Del med dine venner.

Om denne forfatteren

NewsUp er en ny nettavis og nyhetsaggregator for hendelser der nyheter og artikler styres av leserne. NewsUp får også tips om saker som burde belyses, som vi selv lager artikler om og legge ut.